Sessie aanbod

#groeieninbewustzijn

Als je ergens last van hebt dan heb je ook de mogelijkheid om er op een andere manier naar te gaan kijken. Overprikkeling, gedrag, stoornissen, verslavingen of fysieke pijnen hebben vaak een link met eerdere gebeurtenissen in ons leven. “Trauma” komt meestal niet terug als herinnering, maar als gedrag. Daarom wordt er zoveel zichtbaar in relaties. D.m.v. lichaamsgerichte sessies ontdek je wat er dieperliggend speelt in jou. Een combinatie van zijn, doen, voelen en benoemen is zo krachtig dat je uit de herhaling van patronen kan komen en nieuwe wegen gaat bewandelen.

Welke soorten sessies?

We hebben ieder onze eigen expertise & daardoor onze eigen vorm van begeleiden.

Marjolijn heeft zich als holistisch psychosociaal counselor verdiept in ontwikkelingstrauma, IFS, holistische EMDR en opstellingen. Daardoor is zij meer verfijnd in het werken met innerlijke delen, dynamieken en gedrag/stoornissen. Dit doet ze vanuit alle rust, zittend op de bank of werkend in de ruimte d.m.v. opstellingen. Marco heeft zich, na zijn intuïtieve en spirituele ontwikkeling, verder verdiept in ontwikkelingstrauma, coaching bij angst en bokstherapie. Hij maakt dynamieken en gedrag duidelijk zichtbaar en voelbaar door hoe jij beweegt en welke reacties je laat zien tijdens het bewegen door de ruimte. 

individuele sessie

75 minuten tijd voor jezelf waarin Marco meer werkt met beweging en Marjolijn meer zittend op de bank met interne delen & opstellingen. Uniek in hun eigen vorm.

In Het Moment

Sessie in de ochtend of middag. Minder kaders, maar 'zijn' in het moment bij Marjolijn. Voor persoonlijke ontwikkeling of als therapie. Duur sessie 2,5u.

relatie sessie

Mis je verbinding en wil je weer terug in contact, dan is deze optie heel waardevol. Relatie hoeft niet alleen met partner te zijn. Duur sessie 75 min.

Kosten diverse sessies: Individuele sessie = €97,00   –   In Het Moment = € 189,00      Boks Je Relatie = € 149,00.

Lichaamsgerichte therapie

wat is dat eigenlijk?

Lichaamsgericht werken is iets anders dan lichaamswerk. Bij lichaamswerk raakt je altijd aan, zoals een masseur. Bij lichaamsgericht werk gaan we op reis door en met je lichaam. Zo ontdek jij wat er zich van binnen en om jou heen afspeelt. Dit kan d.m.v. beweging, meditatie, visualisatie, opstellingen en het werken met innerlijke delen (deelpersonen).

Ervaringen van anderen

Wij kunnen wel schrijven dat we 145+ individuele trajecten, 250+ cursisten en ruim 25 collegae hebben begeleid, maar hieronder lees je hun eigen ervaringen.

Terugvallen in oude gewoontes los je niet op door patronen te doorbreken, maar ontdek waardoor ze zijn ontstaan.

Veel gestelde vragen

De sessies van Marjolijn zijn vaak trauma gerelateerd, dus traumatherapie, met minder echt bewegen. Marco richt zich juist vaak wel op beweging met zijn bokstherapie, maar het boksen is niet altijd elke sessie aanwezig. Het ligt eraan waar je in je proces zit, wat nodig is op dat moment. Beide werken we lichaamsgericht en dat betekend dat we stil staan bij wat je voelt, opmerkt of waarneemt en wáár je dit waarneemt in je lichaam. Daar zitten vaak je ‘herinneringen zonder woorden’ die meepraten in het NU.

Tot 1 januari 2024 kunnen de sessies waar Marjolijn bij aanwezig is deels  vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Check zèlf altijd bij je eigen zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt, want dit is heel verschillend per zorgverzekeraar en per polis. De sessies van Marco komen niet in aanmerking voor vergoeding. De kosten daarvan kan je eventueel meenemen in je jaarlijkse belastingaangifte of misschien is je werkgever zo coulant mee te willen werken aan je welzijn. Dit heeft immers ook een positieve invloed binnen het bedrijf.

Een gewone sessie duurt 75 minuten. De “in het moment” 150 minuten. Kom niet veel te vroeg, omdat we vaak nog even bezig zijn met voorbereiden of afronden. En we willen de mensen voor je de ruimte geven rustig te vertrekken.

De avonden en weekenden zijn voor ons en ons gezin. Met uitzondering van workshop dagen of ander soortige bijeenkomsten.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan een berichtje via onderstaand formulier. We nemen, op door de weekse dagen, zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top
Trauma & Relatie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders