Persoonlijke Ontwikkeling

#groeieninbewustzijn

Verandering begint bij bewustwording, want je weet niet wat je niet weet. Als je steeds tegen dezelfde zaken aanloopt of je komt steeds in dezelfde soort situaties terecht, dan dient er nog iets aangekeken èn doorvoelt te worden. Pas als er een gevoelde erkenning is, komt er meer ruimte voor een blijvende verandering. Onze sessies, themadagen, workshops, online) cursussen en jouw eigen bereidheid dragen allemaal bij aan jouw groei & ontwikkeling.

waarom persoonlijke ontwikkeling?

Vergroot je zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, veerkracht, verbeter relaties en levensvoldoening

Ook als jij je leven op de rit hebt is het heel waardevol om nieuwsgierig te blijven naar jezelf, je verlangens, je doelen en wat je zoal tegen komt in je leven. Het is een proces dat steeds in beweging is ook al lijk je wat vaster te zitten. Wie kan jij voor jezelf zijn op de momenten dat het wat stroperiger voelt & wie kan jij zijn als spiegel voor de ander. #groeieninbewustzijn is een cadeau aan jezelf.

Wij bieden hierin diverse opties aan waaronder onderstaande dagen die we verzorgen in kleinere groepen en sessies die individueel te boeken zijn. Onze agenda is nog niet helemaal vooruit gepland op de diverse thema dagen, dus via de knop “meer info” zie je een kort overzichtje. Via mail kunnen we andere data plannen. 

internal family system

Eendaagse met IFS waarin je kennis maakt met je innerlijke wereld. Hoe werkt dit? Wie zit er achter bepaald gedrag, waarom herhalen situaties zich en hoe komt het dat je ineens zo wisselt in stemming?

intuïtieve opstellingen

Een dag met diverse vormen van opstellen. Geen aparte vraagstellers, iedereen doet mee. Naast dat we ons afstemmen op behoefte de groep nemen we ook elke bijeenkomst een thema mee.

in het moment

Sessie in de ochtend of middag. Minder kaders, maar 'zijn' in het moment bij Marjolijn. Voor persoonlijke ontwikkeling of als therapie. Duur sessie 2,5u.

individuele sessie

75 minuten tijd voor jezelf waarin Marco meer werkt met beweging en Marjolijn zittend op de bank met interne delen & opstellingen. Uniek in hun eigen vorm.

kleinere groepen

waarom geen massa?

Doordat we al wat jaren werken met diverse groepen, hebben we ook de ervaring wat voor ons het fijnste werkt. Er kan tijdens die dagen veel aangeraakt worden en dan is het belangrijk de nabijheid te kunnen geven die nodig is. Hierin kunnen we nooit alles waarborgen, maar wel de setting zo comfortabel en veilig mogelijk maken. Daarom zijn onze groepen nu nog niet groter dan 8 deelnemers. Máár stèl dat je met je werk, familie of vriendengroep een themadag wil volgen, dan is dit zeker mogelijk en gaan we dit samen regelen. Als je dat een leuk idee lijkt, mail ons dan door hier te klikken.

foto bedank pagina Marco en Marjolijn

Ervaringen van anderen

Lees hieronder enkele ervaringen van mensen die ons kennen vanuit sessies, opleiding en de nieuwste vorm van combi-boks therapie.

Wat zou er nog meer mogelijk zijn dan je nu al van jezelf 'weet'?

Veel gestelde vragen

De sessies van Marjolijn zijn vaak trauma gerelateerd, met minder bewegen. Marco richt zich juist vaak wel op beweging met zijn bokstherapie, maar het boksen is niet altijd elke sessie aanwezig. Het ligt eraan waar je in je proces zit, wat nodig is op dat moment. Beide werken we lichaamsgericht en dat betekend dat we stil staan bij wat je voelt, opmerkt of waarneemt en wáár je dit waarneemt in je lichaam. Daar zitten vaak je ‘herinneringen zonder woorden’ die meepraten in het NU.

Tot 1 januari 2024 kunnen de sessies waar Marjolijn bij aanwezig is deels  vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Check zèlf altijd bij je eigen zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt, want dit is heel verschillend per zorgverzekeraar en per polis. De sessies van Marco komen niet in aanmerking voor vergoeding. De kosten daarvan kan je eventueel meenemen in je jaarlijkse belastingaangifte of misschien is je werkgever zo coulant mee te willen werken aan je welzijn. Dit heeft immers ook een positieve invloed binnen het bedrijf.

Een gewone sessie duurt 75 minuten. De “in het moment” 150 minuten. Kom niet veel te vroeg, omdat we vaak nog even bezig zijn met voorbereiden of afronden. En we willen de mensen voor je de ruimte geven rustig te vertrekken.

De avonden en weekenden zijn voor ons en ons gezin. Met uitzondering van workshop dagen of ander soortige bijeenkomsten.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan een berichtje via onderstaand formulier. We nemen, op door de weekse dagen, zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top
Trauma & Relatie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders