Sessie aanbod

#groeieninbewustzijn

Als je ergens last van hebt dan heb je ook de mogelijkheid om er op een andere manier naar te gaan kijken. Gedrag, stoornissen, verslavingen of fysieke pijnen hebben vaak een link met eerdere gebeurtenissen in ons leven. Trauma komt meestal niet terug als herinnering, maar als gedrag. Daarom wordt er zoveel zichtbaar in relaties. D.m.v. (boks)therapie ontdek je wat er dieperliggend speelt in jou. Door de combinatie van doen, voelen en benoemen is zo krachtig dat je uit de herhaling van patronen kan komen en nieuwe wegen gaat bewandelen.

Persoonlijke ontwikkeling

#groeieninbewustzijn

Verandering begint bij bewustwording, want je weet niet wat je niet weet. Als je steeds tegen dezelfde zaken aanloopt of je komt steeds in dezelfde soort situaties terecht, dan dient er nog iets aangekeken èn doorvoelt te worden. Als er in je gevoelslaag, dus letterlijke beleving, erkenning komt dan komt er ruimte voor blijvende verandering. Onder deze noemer vallen onze workshops /themadagen en (online) cursussen.

Professionele ontwikkeling

#groeieninbewustzijn

Ook als professional is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en in jezelf te blijven investeren. Dit kan d.m.v. supervisie sessies, verdieping in je eigen basishouding, verrijking van bepaalde methodieken, maar vooral het verder ontdekken van jouzelf als mens waardoor je in je werk ook een verdieping mee kan nemen. Ons aanbod voor professionele ontwikkeling bestaat uit zelfzorg-dagen, verdieping in methodieken, klankbord momenten, supervisie sessies en (online) cursussen.

Online aanbod

#groeieninbewustzijn

De digitale weg is soms de snelste weg. Niet bedoeld als het snelste resultaat, maar het kortste lijntje naar hulp of verdieping en vrijwel altijd beschikbaar. In deze omgeving vind je geleide meditaties, cursussen, supervisie en bepaalde methodieken.

Scroll naar top
Trauma & Relatie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders