Online aanbod • Trauma & Relatie

Online aanbod

#groeieninbewustzijn

De digitale weg is soms de snelste weg. Niet bedoeld als het snelste resultaat, maar het kortste lijntje naar hulp of verdieping en vrijwel altijd beschikbaar. In deze omgeving vind je geleide meditaties, cursussen, supervisie en bepaalde methodieken.

de kracht van online mogelijkheden

Energie kent geen tijd en ruimte. Het is er altijd en overal. Alles is met elkaar verbonden.

Online kan zeker zo krachtig zijn als live. Doordat energie altijd en overal aanwezig is en dat alles met elkaar is verbonden kunnen we veel waarnemen tijdens een sessie. Natuurlijk kunnen we niet letterlijk alle lichaamstaal mee ‘lezen’,  maar doordat we ‘fenomenologisch werken’ komt de informatie naar ons toe. Soms kan het zelfs helpend zijn online te werken doordat letterlijke afstand ook wat meer veiligheid kan bieden.

Online sessies kunnen zowel als therapie-sessie, persoonlijke ontwikkeling of als supervisie geboekt worden. Marco is ook Luisterkind Werker en bij hem is het mogelijk een Luisterkind afstemming aan te vragen. Dit gaat volledig op afstand en hoef je geen afspraak voor de maken of op een afgesproken tijd klaar te zitten.

Binnenkort volgen hier ook meditaties en op een later moment online cursussen, meetings en thema modules.

individuele sessie

75 minuten met Marjolijn. Comfortabel(er) vanuit je eigen plek, geen speciale app nodig. Overal te volgen kan soms een drempel verlagen door de letterlijke afstand. Kan vaak eerder in eigen agenda doordat je geen reistijd hebt.

Marjolijn bij de laptop voor een online sessie

Supervisie sessie

75 minuten met Marjolijn.
Geen reistijd, korte lijnen en te volgen vanuit je eigen fijne werkplek. Inbreng van eigen casus, voor verfijning van eigen basishouding of als klankbord sessie.

Luisterkind afstemming Marco en Beer

Luisterkind sessie

Luisterkind via Marco. Afstemming met een kind of volwassene. Hij kijkt samen wat er speelt en hoe hij daar direct al iets aan kan doen. Het gesprek is niet live. Je ontvangt binnen 14 dagen na aanvraag de afstemming.

Luisterkind

Wat is het eigenlijk?

Luisterkind-afstemmingen zijn erop gericht om helderheid te scheppen of de vinger op de zere plek te leggen. ‘Hoe kan ik mijn probleem oplossen en welke vraag wil ik beantwoord zien?’ Zij zijn er voor iedereen die op zoek is naar antwoorden. Marco mag dit niet zomaar doen, want er is toestemming nodig van de ander. Luisterkind is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Iedereen die met vragen rondloopt of die niet (meer) zelf kan praten. Denk hierbij aan iemand in coma, mensen die in hun laatste levensfase zitten, dementerende , gehandicapte kinderen, overleden personen of ongeboren kindjes. Zoals je leest kwetsbare doelgroepen en wij gaan hier dan ook heel zorgvuldig mee om.

Logo Luisterkind werkers.pdf

Ervaringen van anderen

Onderstaande mensen gingen je voor en hebben dappere stappen gezet in hun persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Welke 1e stap zet jij vandaag zetten om dichter bij je verlangen te komen?

Veel gestelde vragen

De sessies van Marjolijn zijn vaak trauma gerelateerd, met minder bewegen. Marco richt zich juist vaak wel op beweging met zijn bokstherapie, maar het boksen is niet altijd elke sessie aanwezig. Het ligt eraan waar je in je proces zit, wat nodig is op dat moment. Beide werken we lichaamsgericht en dat betekend dat we stil staan bij wat je voelt, opmerkt of waarneemt en wáár je dit waarneemt in je lichaam. Daar zitten vaak je ‘herinneringen zonder woorden’ die meepraten in het NU.

Tot 1 januari 2024 kunnen de sessies waar Marjolijn bij aanwezig is deels  vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Check zèlf altijd bij je eigen zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt, want dit is heel verschillend per zorgverzekeraar en per polis. De sessies van Marco komen niet in aanmerking voor vergoeding. De kosten daarvan kan je eventueel meenemen in je jaarlijkse belastingaangifte of misschien is je werkgever zo coulant mee te willen werken aan je welzijn. Dit heeft immers ook een positieve invloed binnen het bedrijf.

Een gewone sessie duurt 75 minuten. De “in het moment” 150 minuten. Kom niet veel te vroeg, omdat we vaak nog even bezig zijn met voorbereiden of afronden. En we willen de mensen voor je de ruimte geven rustig te vertrekken.

De avonden en weekenden zijn voor ons en ons gezin. Met uitzondering van workshop dagen of ander soortige bijeenkomsten.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan een berichtje via onderstaand formulier. We nemen, op door de weekse dagen, zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar top
Trauma & Relatie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders