What people really say.

Ik zeg wel eens ‘de energie is er eerder dan de woorden’, maar ik kan me zo voorstellen dat dit wat wollig over kan komen.

Als gevoelige vrouw pik ik de energie sneller op dan het verhaal die mensen vertellen. Een andere manier van communiceren.

Dit heeft in het begin regelmatig voor grote verwarring bij mezelf gezorgd, maar nu is mijn lichaam een fijn instrument in mijn sessies.

Ik pik op wat er niet wordt gezegd of waar mensen enigszins omheen draaien.

Omdat het niet altijd zichtbaar is voor de ander waar ik mijn informatie vandaan haal ‘leer’ ik mensen o.a. lichaamstaal beter te begrijpen.

Niet dat alles ‘hoofdelijk’ begrepen dient te worden, maar als je wil dat een ander je begrijpt is het belangrijk dat je eerst jezelf begrijpt.

Dat je ziet en merkt hoe je zelf op situaties en mensen reageert en welke signalen je lichaam van te voren eigenlijk al geeft waar je vaak aan voorbij gaat.

Een 1e stap kan zijn dat we letterlijk naar je lichaamstaal gaan kijken en ik je laat ervaren wat er allemaal in jezelf en om je lichaam heen gebeurt.

Als je dat eenmaal durft toe te laten zal je merken dat de energie er inderdaad eerder is dan de woorden èn kun je steeds meer en meer ‘horen’ wat er werkelijk wordt gezegd.

Nu je dit weet kijk dan eens of de lichaamstaal van de ander passend is bij het verhaal dat wordt vertelt.

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op whatsapp
Deel op email
Deel op print

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Trauma & Relatie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches